Korfbal.nu is dé plek voor korfballiefhebbers

Advertorials

Promoot je product of merk op Korfbal.nu met een blogpost. Dit kan in de vorm van een fotoreportage, een video, een artikel of een combinatie van deze uitingen. Bedenk samen met ons een creatieve manier om jouw merk op een effectieve wijze te communiceren aan de doelgroep.

Partnership

Een partnership is een langere samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog- en social media-kanalen. Denk hierbij aan product placement of meerdere blogposts. De doelgroep komt meerdere keren in contact met de door jouw gekozen uitingen.

Banners

Door middel van banners is jouw merk bovenaan de website te zien. Dit is een grafische reclame-uiting, die ideaal is om jouw merk te introduceren aan de doelgroep. Je kunt banners ook inboeken voor andere doeleinden, zoals het bevorderen van aankopen.

Social media

Zet onze social media-kanalen in om de doelgroep te bereiken. We kunnen ons bereik inzetten en jouw merk optimaal promoten door middel van stories, posts advertenties of een live-video. Samen kunnen we kijken wat het beste werkt en komen we tot een creatieve invulling.

Native ads

Door middel van native ads kunnen we ervoor zorgen dat de bezoekers van Korfbal.nu naar jouw website worden geleid. Verhoog het bezoekersaantal, genereer meer aankopen of creëer meer bekendheid. Native ads zijn toegankelijk en ideaal voor kortere, specifieke periodes.

Andere ideeën

Heb je zelf een creatieve invulling die je wilt laten zien op de website of onze social media-kanalen? Bekijk samen met ons wat mogelijk is. Wij staan altijd open voor eigen ideeën en gaan samen op zoek naar een mooie uiting voor op Korfbal.nu.

Hoe werkt het?

Bedenk wat je wilt bereiken met de samenwerking

Om een fijne samenwerking te kunnen starten, is het van belang om precies te weten wat je wilt bereiken met de campagne. Wie wil je precies bereiken en wat is het doel van de advertentie-uiting of andere type samenwerking?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en bekijk wat de mogelijkheden zijn . Samen bespreken hoe we de samenwerking tot een zo mooi mogelijk resultaat kunnen brengen en kijken we wat er mogelijk is. We geven advies en zetten een plan op om de campagne te laten lopen.

Behaal je doelstellingen

Samen kunnen we ervoor zorgen dat je doelstelling voor de betreffende campagne. We kijken regelmatig naar de resultaten, sturen tijdens de campagne aan waar nodig en houden goed contact over het verloop. Zo kunnen we later terugkijken op goede resultaten en een fijne samenwerking.

Scroll to top